Harriët Bleijendaal

Harriët Bleijendaal is Tao trainer en mede-directeur van het Tao Center Nederland. Vanuit haar toewijding en passie voor transformatie leidt ze verschillende workshops, programma’s en oefensessies en geeft ze persoonlijke reset consulten. Haar werkwijze is erop gericht om meer gezondheid & vitaliteit en bewustzijn & zingeving te brengen in de levens van anderen. Hierbij gebruikt ze de Tao wijsheid, meditaties en oefeningen zoals ontwikkeld door Dr. Zhi Gang Sha. 

Het is haar missie en passie om bij te mogen dragen aan de gezondheid en het geluk van anderen en hen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. “Mijn persoonlijke weg met Tao (genezing na 10 jaar ziekte) heeft me geleerd dat ieder mens de persoonlijke kracht heeft om zichzelf te helen. En dit leer ik nu met liefde aan anderen.”

“Mensen komen vaak binnen bij een consult of workshop in pijn en verwarring. Wanneer zij erna opgelucht, geïnspireerd en totaal anders weggaan maakt dat me erg blij en dankbaar. Hun leven krijgt weer een nieuwe kans.”

Harriët Bleijendaal
Boek een persoonlijk consult

Persoonlijk consult met Harriët Bleijendaal van 30 of 60 minuten

(inclusief Tao lichtoverdracht)

Harriët Bleijendaal’s evenementen

No events found
;