Dennis Chan

Dennis Chan is één van de hoofdtrainers van het Tao Center Nederland. Hij is jarenlang getraind door Dr. en master Zhi Gang Sha en mag zich gecertificeerd Tao Kalligrafie Master noemen. Hij is één van de slechts 25 Tao Centrumleiders van de wereld. Door zijn toewijding, wijsheid en persoonlijke ervaringen kan hij de Tao wijsheid overbrengen aan een ieder. Leeftijd of afkomst speelt hierbij geen rol. 

Hij heeft als missie om anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te zijn en de kracht van Tao te laten ervaren. Dennis geeft trainingen in het Tao Center in Amersfoort en online, en verzorgt transformerende persoonlijke reset consulten, waar hij al vele levens mee veranderd heeft. 

Dennis: “Ik heb al veel wonderlijke genezingen en transformaties mogen meemaken op ieder levensgebied bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mag opleiden. Ik voel me een gezegend mens. In de afgelopen 8 jaren dat ik nu werk voor Tao Center Nederland zijn de drie zinnen van Dr. Sha die telkens weer terugkomen:

“Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen, de wereld en het universum te helen.”

Dennis Chan
Boek een persoonlijk consult

Persoonlijk consult met Dennis Chan van 30 of 60 minuten

(inclusief Tao lichtoverdracht)

Dennis Chan’s evenementen

No events found
;