Ontdek de Tien Da´s

Laat je inspireren door de Tien Da´s.  Ze zijn bedoeld voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen en zijn of haar bewustzijn wil vergroten. Ontdek de Tien Da´s.

1 Da Ai

Grootste Liefde. Onvoorwaardelijke Liefde lost alle blokkades op. 

2 Da Kuan Shu

Grootste Vergeving. Vergeving geeft innerlijke vreugde en vrede.

3 Da Ci Bei

Grootste Compassie. Compassie geeft een boost aan je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit.

4 Da Guan Ming

Grootste licht. Het grootste licht is essentieel voor je gezondheid, relaties, je financiën en ieder aspect van je leven.

5 Da Qian Bei

Grootste Nederigheid. Volgens oude wijsheid is nederigheid de sleutel tot vooruitgang in je leven. Zachtheid kan sterkte overwinnen.

6 Da  He Xie

Grootste Harmonie. Harmonie is een sleutel tot succes en geluk. Harten die samen verbinden in de grootste harmonie zijn sterk en kunnen goud breken.

7 Da Chang Sheng

Grootste Bloei. Tao geeft grote voorspoed, welvaart en succes. Wanneer je aardig bent voor anderen ontvang je deugd.

8 Da Gan En

Grootste Dankbaarheid. Dankbaarheid is belangrijk op elk aspect van je leven. Oude wijsheid leert ons dat dankbaarheid de brug is tussen de mens en het universum.

9 Da Wu Fu

Grootste  Dienstbaarheid. Het doel van het leven is om anderen te dienen en gelukkiger en gezonder te maken. Echte dienstbaarheid aan de mensheid, aarde, dieren en milieu omvat liefde, zorg, mededogen, oprechtheid, eerlijkheid, vrijgevigheid, vriendelijkheid, integriteit, zuiverheid, genade en zoveel meer. 

10 Da Yuan Man

Grootste  Verlichting. Een mens heeft twee levens: een fysiek leven en een zielenreis. Het fysieke leven is beperkt. de reis van de ziel is eeuwig. Uiteindelijk is het doel van het fysieke leven om de zielenreis te dienen.

;