Tao in actie…op school

Tao in onderwijsprojecten

Tao Kalligrafie en Tao oefeningen biedt studenten ondersteuning bij het ontwikkelen van hun creativiteit en intelligentie en bij het ervaren van innerlijke vrede en meer zelfvertrouwen. Tao kalligrafie geeft hen de kans om in contact te komen met hun hart om zo hun gevoel te kunnen uiten en hun emoties in evenwicht te brengen.

tao-in-de-klas

Er zijn verschillende lopende initiatieven die door middel van eenvoudige Tao technieken onze jeugd en kinderen positief inspireren. De twee hier gepresenteerde projecten laten zien hoe Tao Kalligrafie ten goede kan komen aan basisschool scholieren. Zelfs diegenen die soms moeilijk te bereiken zijn, en hoe Tao Kalligrafie behulpzaam en ondersteunend kan zijn voor jongere kinderen in een vrije school.

Tao Kalligrafie-voor-kinderen
Tao-in-het-onderwijs

Upcoming Events

Related Services

Wellness Boost

Heb je hardnekkige uitdagingen in je gezondheid of op een ander vlak in je leven? Heb je al van alles geprobeerd maar kom je niet echt verder? Dan is deze Wellness Boost misschien iets voor jou!

In dit programma ben je iedere dag verbonden met het Tao Veld. Je hele zijn krijgt een dagelijkse boost aan positieve energie.

Iedere ochtend doe je mee met een workout voor je Body, Mind & Soul. Daarnaast neem je deel aan Tao Kalligrafie healing sessie middels meditatie, Tai Qi en de Tao Kalligrafie Light Massage.

Als bonus heb je een consult van 15 minuten met één van onze gecertificeerde Master Trainers!

Persoonlijk Consult

Wat het ook is dat jou blokkeert op jouw pad, wij kunnen je verder helpen om datgene wat jou blokkeert, te transformeren. Soms is het belangrijk om bij een uitdaging goed te kijken wat nu eigenlijk echt het probleem is. De vraag achter de vraag te onderzoeken.  Daarbij kijken we naar alle niveaus van jou zijn! Ben jij nieuwsgierig wat jouw lijf, jouw energie(peil), jouw mind, jouw hart en jouw ziel jou te zeggen hebben? Boek dan een consult met een gecertificeerde trainer.

;