Tao in actie…in de gezondheidszorg

Tao in gezondheidszorg

Verpleeghuizen zijn bijzondere plaatsen van dienstverlening die verschillende soorten gevoelens kunnen opwekken, afhankelijk van de omstandigheden. De meesten van ons zijn er dankbaar voor als we speciale ondersteuning in ons leven nodig hebben. Stel je eens voor wat er zou kunnen gebeuren als verpleeghuizen en hun personeel ontvankelijk zouden zijn voor de toepassing van oefeningen, technieken die gebaseerd zijn op het openen van harten.

In ons eerste voorbeeld hebben we een aantal vrijwilligers die zingen voor oudere dementerende mensen. Daarnaast hebben we op verschillende plekken met ouderen Tao Kalligrafie geschilderd. Ontroerende momenten die we niet snel zullen vergeten doordat mensen helemaal open bloeiden en tot verrassing van het personeel toenadering zochten op een manier die ze al lange tijd niet meer konden.

Tao-in-de-gezondheidszorg

Upcoming Events

Related Services

Wellness Boost

Heb je hardnekkige uitdagingen in je gezondheid of op een ander vlak in je leven? Heb je al van alles geprobeerd maar kom je niet echt verder? Dan is deze Wellness Boost misschien iets voor jou!

In dit programma ben je iedere dag verbonden met het Tao Veld. Je hele zijn krijgt een dagelijkse boost aan positieve energie.

Iedere ochtend doe je mee met een workout voor je Body, Mind & Soul. Daarnaast neem je deel aan Tao Kalligrafie healing sessie middels meditatie, Tai Qi en de Tao Kalligrafie Light Massage.

Als bonus heb je een consult van 15 minuten met één van onze gecertificeerde Master Trainers!

Persoonlijk Consult

Wat het ook is dat jou blokkeert op jouw pad, wij kunnen je verder helpen om datgene wat jou blokkeert, te transformeren. Soms is het belangrijk om bij een uitdaging goed te kijken wat nu eigenlijk echt het probleem is. De vraag achter de vraag te onderzoeken.  Daarbij kijken we naar alle niveaus van jou zijn! Ben jij nieuwsgierig wat jouw lijf, jouw energie(peil), jouw mind, jouw hart en jouw ziel jou te zeggen hebben? Boek dan een consult met een gecertificeerde trainer.

;