Laden Evenementen

Tao Wellness voor dieren

Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld voor dieren

Ons hart gaat niet alleen uit naar goede gezondheid en vitaliteit voor mensen maar ook voor dieren.

Doe je mee? Tijdens deze on-line sessie vanuit het Tao kalligrafie meditatieveld ontvangt jouw (huis)dier een Tao lichtoverdracht voor een systeem, orgaan, lichaamsdeel of aandoening.

Iedere eerste donderdag van de maand van 16.00uur to 16.30uur voor 50,-euro. Deelname is inclusief licht overdracht.

Wat is het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld?

Aan de wand van het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld hangen diverse kalligrafieën die door Dr. en Master Sha zijn ontwikkeld welke een heel bijzondere hoge vibratie bronfrequentie bevatten. Deze energie komt beschikbaar voor een ieder die zich met het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld verbindt. Het helpt je om fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam te helen, om te verjongen, te transformeren en te verlichten. Op ieder niveau van je zijn: lichaam, energie, hoofd, hart en ziel!

Bij het Tao Center in Amersfoort is één van de slechts 11 wereldwijde Tao Kalligrafie Healing & Meditatievelden beschikbaar. Hier worden de (online) trainingen en wekelijkse sessies gegeven vanuit de hoogste frequentie met dank aan het Tao Kalligrafie veld. Bij het Tao Center bieden we diverse Tao Kalligrafie abonnementen aan, die je helpen om diepe transformatie op ieder levensgebied te bewerkstelligen.

Voor wie?

Voor iedereen die zijn ( huis) dier een mooi en gezond leven gunt.

Boek sessie Tao Wellness voor dieren

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

november 3de 2022,
4:00 pm 4:30 pm
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
;