Laden Evenementen

Tao Wellness boost

Oefen actief in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld

Van maandag tot en met vrijdag kun je een half uur actief mediteren in het Tao Veld. Meditatie wordt door velen beoefend en is een krachtige methode om bijvoorbeeld om ziel, hart, geest en lichaam op elkaar af te stemmen. Mediteren in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld is Next level Meditatie! Door de unieke en hoge frequentie van het Tao Veld, word je meditatie zoveel krachtiger. Het zal je helpen met het transformeren van blokkades op ieder niveau van je zijn.

Dus heb je uitdagingen op fysiek niveau of een ander vlak in je leven… ? Ontdek wat deze unieke techniek voor jou kan betekenen. Door je te verbinden met een zuiver veld van een hoge frequentie, zullen al je cellen, van top tot teen, reageren. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Je kunt kiezen voor een losse sessie, of een abonnement nemen voor de hele maand. Na afloop van de maand stopt je abonnement vanzelf.

Boek Tao Wellness boost hele maand Boek een losse Tao-sessie

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 9.00uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Meer aanbod

Naast de Tao Meditatie kun je ook deelnemen aan andere sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld. Iedere dinsdag is er Tao soul meditatie, donderdag is er Tao tai chi en iedere vrijdag Tao quantum wellness meditatie. Ook deze sessies kun je iedere week volgen, of los boeken.

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

januari 30ste 2023,
9:00 am 9:30 am
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
Hosted by: Harriët Bleijendaal
Hosted by: Hetty Tsang
Hosted by: Dennis Chan
;