Laden Evenementen

Tao Soul Meditatie

Mediteer in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld

Iedere dinsdag kun je een uur mediteren in het Tao Veld. Meditatie wordt door velen beoefend en is een krachtige methode om bijvoorbeeld je hoofd tot rust te brengen. Mediteren in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld is Next level Meditatie! Door de unieke en hoge frequentie van het Tao Veld, word je meditatie zoveel krachtiger. Het zal je helpen met het transformeren van blokkades op ieder niveau van je zijn.

Dus heb je uitdagingen op fysiek niveau of een ander vlak in je leven… ? Ontdek wat deze unieke techniek voor jou kan betekenen. Door je te verbinden met een zuiver veld van een hoge frequentie, zullen al je cellen, van top tot teen, reageren. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Je kunt kiezen voor een losse sessie, of een abonnement nemen voor de hele maand. Na afloop van de maand stopt je abonnement vanzelf.

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 16.30 uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Boek Tao Meditatie hele maand Boek een losse Tao-sessie

DINSDAG LIVE NAAR HET TAO CENTER.


Kom persoonlijk mediteren in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld. Kies daarbij de kalligrafieën die jij wilt volgen, passend bij jouw thema’s. We bieden daarvoor de volgende momenten aan om Live in het Tao center in Amersfoort te zijn:


Dinsdag
12-14 uur individueel
14-16 uur individueel
16-18 uur groepsles (Tao Kalligrafie Soul Meditation)


Hoe werkt het?

De open meditatie sessies worden live gehouden in het Tao Kalligrafie Healing & Mediatieveld. Omdat de plaatsen in het veld beperkt zijn kan je een tijdsvak reserveren. Dit werkt als volgt:

  • Je meldt je aan via onderstaande inschrijfknop.
  • Hier kan je de datum en het tijdvak voor jouw meditatie sessie kiezen.
  • Je voltooid de betaling. (hier moet je nogmaals je datum en tijdvak kiezen)
reserveer live meditatie sessie

Let op! Je reservering is pas definitief nadat je ook de betaling hebt voltooid.

Na bevestiging kom je op de afgesproken tijd(en) naar het Tao Centrum. In het Tao Meditatieveld speelt rustige muziek. Je kunt zelf kiezen welke kalligrafieën je gaat volgen, of met welke je gaat mediteren.

Uitzendingen wekelijkse Tao Kalligrafie sessies

(Op dinsdag van 16.30-17.30 wordt de wekelijkse Tao Kalligrafie sessie vanuit het Tao Kalligrafie Healing & Mediatieveld uitgezonden, waar je in een groep live aan mee kunt doen).

Naast de Tao Meditatie kun je ook deelnemen aan andere sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld. Iedere donderdag is er Tao Tai Chi en iedere vrijdag Tao quantum wellness meditatie. Ook deze sessies kun je iedere week volgen, of los boeken.

Locatie

Online en op locatie

Datum en Tijd

december 13de 2022,
4:30 pm 5:30 pm
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)

Informatie

Hosted by: Dennis Chan
Hosted by: Harriët Bleijendaal
Hosted by: Hetty Tsang
;