Laden Evenementen

Tao Kalligrafie Tai Chi

Beweeg in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld

Iedere donderdag kun je een uur Tao Tai Chi beoefenen in het Tao Veld. Deze unieke combinatie van bewegen én verbonden zijn met het hoge energie en frequentieveld van de Tao, is een boost voor lichaam & ziel.

Heb je fysieke uitdagingen of op een ander vlak in je leven… ? Ontdek wat deze unieke techniek voor jou kan betekenen. Door je te verbinden met een zuiver veld van een hoge frequentie, zullen al je cellen, van top tot teen, reageren. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Je kunt kiezen voor een losse sessie, of een abonnement nemen voor de hele maand. Na afloop van de maand stopt je abonnement vanzelf.

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 16.30 uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Boek Tao Tai Chi de hele maand Boek een losse Tao-sessie

Uitzendingen wekelijkse Tao Kalligrafie sessies

(Op dinsdag van 16.30-17.30 wordt de wekelijkse Tao Kalligrafie sessie vanuit het Tao Kalligrafie Healing & Mediatieveld uitgezonden, waar je in een groep live aan mee kunt doen).

Meer aanbod

Naast de Tao Tai Chi kun je ook deelnemen aan andere sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld. Iedere dinsdag is er Tao Meditatie en iedere vrijdag Tao Light Massage. Ook deze sessies kun je iedere week volgen, of los boeken.

Locatie

Datum en Tijd

november 3de 2022,
4:30 pm 5:30 pm
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)

Informatie

;