Laden Evenementen

De ontdekkingsreis van Tao Kalligrafie schrijven

Tao Kalligrafie

Iedere donderdag van 11.00 tot 12.15uur

Kalligrafie

Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij Tao Kalligrafie. In de cursus Tao Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers.

Zelfs schrijvers met het alle slechtste handschrift leren tijdens de cursus Tao Kalligrafie hoe je schrijft in dit bijzondere Chinese schoonschrift. Een vooropleiding? Niet nodig. Zelfde geldt voor tekentalent. Kalligraferen leer je eenvoudig en snel. Tao Kalligrafie is meer dan kalligrafie.

Ervaar daarnaast wat Tao Kalligrafie nog meer voor je kan betekenen. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Hobbyschrijver of beroepsschrijver?

Van elke woord maak je een waar kunststuk vanuit oude Chinese traditionele lettertypes die de eeuwen geleden al gebruikt werden heeft dr. en Master Zhi Gang Sha Tao Kalligrafie ontwikkeld. Een woord als ‘liefde’ krijgt bij Tao kalligrafie opeens toegevoegde waarde. Na de cursus Tao Kalligrafie versta je de kunst van het ‘cosmetisch schoon schrijven’.

Tao Kalligrafie schrijven. Meer dan een ontspannende hobbycursus

Kalligrafie vereist geduld en oog voor detail. De cursus is bij uitstek geschikt om tot rust te komen. Kan kalligrafie ook meer zijn dan alleen ontspanning? Jazeker, zo leer je tijdens de cursus hoe jouw Tao Kalligrafie je van alles over jezelf verteld en hoe jij in het leven staat.

Starterspakket

Bij de cursus Tao Kalligrafie ontvang je een uitgebreid starterspakket met daarin:

  • hoogwaardige kalligrafeer penseel;
  • 1 water/kalligrafeerpapier.

Boek Tao Kalligrafie schrijven cursus hele maand

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 11.00 uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

januari 26ste 2023,
11:00 am 12:15 pm
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
Hosted by: Hetty Tsang
Hosted by: Dennis Chan
;