Laden Evenementen

Tao gratis oefen sessie

Oefen actief

Iedere woensdag kun je een half uur actief oefenen in het Tao Veld. Meditatie wordt door velen beoefend en is een krachtige methode om bijvoorbeeld om ziel, hart, geest en lichaam op elkaar af te stemmen. Mediteren in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld is Next level Meditatie! Door de unieke en hoge frequentie van het Tao Veld, word je meditatie zoveel krachtiger. Het zal je helpen met het transformeren van blokkades op ieder niveau van je zijn.

Dus heb je uitdagingen op fysiek niveau of een ander vlak in je leven… ? Ontdek wat deze unieke techniek voor jou kan betekenen. Door je te verbinden met een zuiver veld van een hoge frequentie, zullen al je cellen, van top tot teen, reageren. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Iedere woensdagochtend gratis Tao oefen sessies. Samen creëren we een prachtig Tao Veld waarin we onder begeleiding van 1 van onze trainers oefeningen doen. Je bent van harte welkom. Neem gerust een introducé mee!

Boek Tao gratis oefensessie hele maand

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 9.30uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Meer aanbod

Naast deze gratis oefensessie kun je ook deelnemen aan andere sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healing-en Meditatieveld. Iedere dinsdag is er Tao soul meditatie, donderdag is er Tao tai chi en iedere vrijdag Tao quantum wellness meditatie. Ook de Tao Wellness boost om je dag optimaal met een energie boost te starten is een aanrader. Deze sessies kun je iedere week volgen, of los boeken.

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

november 9de 2022,
9:30 am 10:00 am
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
;