Laden Evenementen

Ervaar de kracht van Tao

Ervaar zelf de kracht van Tao in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld

Dus heb je uitdagingen op fysiek niveau of een ander vlak in je leven… ? Ontdek wat deze unieke techniek voor jou kan betekenen. Door je te verbinden met een zuiver veld van een hoge frequentie, zullen al je cellen, van top tot teen, reageren. Blokkades kunnen eenvoudig transformeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De ervaringsverhalen van mensen zijn ook werkelijk bijzonder. Jarenlange klachten die verminderen en verdwijnen, relaties die verbeteren…! Het is allemaal mogelijk.

Iedere zondag komen we samen om zoveel mogelijk mensen de kracht van de Tao te laten ervaren en een demo mee te maken. Verbeter je relaties, je gezondheid, financiën en meer door te werken met het Tao Kalligrafie meditatie veld. We vragen of je alsjeblieft iedere zondag opnieuw wilt registreren. Dank je wel en graag tot ziens!

Boek Ervaar de kracht van Tao

Meer aanbod

Naast deze gratis oefensessie kun je ook deelnemen aan andere sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healing-en Meditatieveld. Iedere dinsdag is er Tao soul meditatie, donderdag is er Tao tai chi en iedere vrijdag Tao quantum wellness meditatie. Ook de Tao Wellness boost om je dag optimaal met een energie boost te starten is een aanrader. Deze sessies kun je iedere week volgen, of los boeken.

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

januari 29ste 2023,
10:00 am 11:30 am
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
;