Laden Evenementen

De kunst van zelfheling gratis webinar

De kunst van zelfheling- Tao Hands introductie

Wil je meer weten over hoe je jouw zelfhelend vermogen kan versterken? We organiseren een gratis informatieavond waarin we je alles vertellen over Tao Hands en wat ze voor jou en anderen kunnen betekenen. Je hoort ervaringen van anderen en meest belangrijk: we laten het je ervaren.

Doe je mee? Deelname is gratis.

Je wilt je gezondheid, relaties, financiën, werk, persoonlijke omstandigheden veranderen, of één van deze levensgebieden meer in de stroom brengen? 

Het enige wat je hoeft te doen is je innerlijke blokkades verwijderen en op zielsniveau (energie) de shift maken, zodat hoofd, hart en materie mee veranderen.

Wat zijn Tao Hands?

Tao Hands werkt direct met hoogste frequentie van licht vanuit de Bron is daardoor super krachtig en effectief om blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau blijvend te herstellen of transformeren. Tao Hands brengt lagere trillingen, zoals twijfel, angst, onbalans, en blokkades naar een hoger trillingsniveau. Blokkades worden opgeheven en de weg wordt vrij gemaakt naar meer liefde, harmonie, ontspanning, levensvreugde, vervulling en succes. 

Tao Hands kunnen op alle levensgebieden worden toegepast. Van alledaagse situaties, relaties, financiën en (vaak chronische) ziekten, tot mentale en emotionele problemen. Het heeft duizenden mensen geholpen om stress en pijn (en zelfs ziekte) los te laten, om geluk te vinden, om nieuwe vermogens te ontdekken en hun grotere potentieel te vervullen.

Voor wie?

Iedereen met elke achtergrond, traditie en beroep, kan de training volgen en een Tao Hands Practitioner worden. Of je nu op zoek bent naar een methode om jouw eigen leven meer levensvreugde, gezondheid, overvloed en vervulling te geven, of juist anderen wilt helpen om hun leven meer in de stroom van Tao te brengen. Met de Tao Hands training krijg je alles in handen om op ieder levensgebied diepgaande transformatiie teweeg te brengen. 

Ben je al therapeut, coach of healer, dan is het goed om te weten dat Tao Hands goed te combineren zijn met alle andere healing methodes en zelfs hun effectiviteit kunnen verhogen.

Boek webinar De kunst van zelfheling

De sessies worden uitgezonden via zoom en kun je thuis in je eigen omgeving volgen.

Terugkijken op een later moment I Kun je niet om 9.30uur of ben je het vergeten? Kijk dan je sessie terug met de eenvoudige terugkijk-optie. Zo hoef je niks te missen.

Krijg met  Tao Hands alles in handen om je leven en dat van anderen op alle gebieden te transformeren.

Meer weten over het Tao Hands Training? Ervaar hier wat Tao Hands voor jouw leven kan betekenen.

Locatie

Online webinar

Datum en Tijd

november 2de 2022,
7:00 pm 8:30 pm
(Amersfoort – Central European Time / Central European Summer Time UTC +1:00)
;