Deel je verhaal

Dank je wel dat jij je verhaal met ons en anderen wil delen!

We nodigen je van harte uit om jouw ervaringen en succesverhalen over het geven en ontvangen aan healing, blessings, advies, het doen van oefeningen in het Tao Veld, trainingen en meer.

Hieronder kun jij jouw verhaal of video zelf toevoegen. Dank je wel!

Deel jouw ervaring

Deel jouw video

Richtlijnen voor schriftelijke testimonial

Deel wat er is gebeurd zo natuurlijk en helder mogelijk; concreet en helder. Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met het probleem/de toestand die jij (of een persoon) had, delen wat jouw (of de persoon’s) ervaring was met de oefeningen en/of transmissies, en de resultaten/uitkomsten/voordelen delen, inclusief hoe de situatie nu is.

Focus op feiten. Je kunt resultaten van medische testen noemen, onderzoeken, enz, als je ze hebt.

Gebruik normale, gewone, alledaagse taal. Spreek het grote publiek aan.

Geef geen uitspraken over dat anderen dezelfde soort ervaring zullen hebben als jij. Deel gewoon jouw ervaring. Als je wilt, nodig anderen uit om de mogelijkheden te verkennen.

Jouw geschreven verhaal zal worden beoordeeld op deze belangrijke normen. Het is ook goed als het verhaal uit je hart komt en laat zien hoe het je heeft geraakt of geïnspireerd. Deel de feiten over de situatie, het proces en het resultaat.

Het copywriting-team kan uw verhaal aanpassen op grammatica en duidelijkheid, waarbij de essentie van uw inhoud behouden blijft. Indien nodig, kan het team u de herziene inhoud tonen voor gebruik.

Door jouw geschreven verhaal(en) met ons te delen, geef je ons toestemming om deze (eventueel bewerkt en/of ingekort) te gebruiken op de websites, social media platforms, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen van Master Sha.

Stuur een foto van jezelf mee met je inzending als je het goed vindt dat wij deze samen met de testimonial gebruiken.

Richtlijnen voor video testimonial

Wees ontspannen en spreek op een natuurlijke manier, alsof je met iemand praat die je kent. Glimlach.

Beperk de spreektijd tot 90 seconden en maximaal 3 minuten – kort, lief, to the point en alleen de feiten weergeven. Stuur alleen in liggend formaat.

the YouTube url/link with status “unlisted” (preferred) or “public” (“public”).

Vertel duidelijk wat er gebeurd is: het probleem/de toestand waar jij (of een persoon) mee zat, jouw (of de persoon’s) ervaring met de oefeningen en/of transmissies, de resultaten/voordelen, en wat de situatie nu is.

Concentreer je op de feiten. Je zou resultaten van medische tests, onderzoeken, kunnen toevoegen als je wilt.

Gebruik normale, gewone, alledaagse taal. Spreek het grote publiek aan.

Beweer niet dat anderen dezelfde ervaring zullen hebben als jij. Deel eenvoudig uw ervaring en nodig anderen uit om de mogelijkheden te verkennen als u dat wilt.

Je video wordt beoordeeld op deze belangrijke normen. Het is geweldig als het verhaal uit je hart komt en laat zien hoe het je heeft geraakt of geïnspireerd. Deel de feiten over de situatie, het proces en de uitkomst. Als je video niet aan de normen voldoet, kun je feedback krijgen om deze opnieuw in te dienen.

Door de video met ons te delen, geeft u ons toestemming om de video te gebruiken op de websites van Master Sha, Master Sha TV, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen.